Valborg!

Nu sitter jag i skolan och pluggar till mitt franska prov. Det går inte så jätte bra om jag ska vara ärlig. Efter den här lektionen har jag bara en kvar och se är det LOV.
Efter jag har tränat mina gymnaster ska jag direkt hem till Annika på grillmiddag. skit taggad för i kväll! =D
Men nu ska jag plugga lite de sista tio minuterna. Ha en bra dag puss!

Hejdå älskade "klänning"

Gud va trött jag är! Jag och min syster var inne i stan tills alla affärer stängde. Fick sjukt ont i fötterna! Men vi hittade lite fina grejer som vi köpte. Present till mamma, två t-shirts och lite fina hårgrejer. Jag hittade även min klänning som jag drömt om i flera veckor nu. Har lagt upp en bild på den förut. Från H&M är den iallafall. Jag hittade den på någon sida på internet och där stod de att den skulle komma in till sommaren. Och så när vi går in i butiken i dag så hänger den där. Men när jag provar den i alla storlekar som finns så visar det sig att det sig att det var ett linne som var för kort som klänning. Och där var den drömklänning borta. Började nästan gråta haha. Så i stället tröstade jag mig med två t-rhirts som jag lägger upp bilder på i veckan någon gång.
Men nu ska jag sova. Godnatt på er

Här är drömklänningen :(


Grattis mor och Anna

Godermorgon.
Ska alldeles strax bege mig av till skolan. Idag har jag och min syster gått upp med tuppen för att sjunga för mamma som fyller år i dag. Anna mjörne fyller ockå år, 17 blir hon =) Så efter skolan ska jag och syrran åka in till stan och köpa presenter.

Så här såg jag ut i går
image78image79
Klänning Thailand
Jacka och ben H&M
Skor Second hand
Rosett Glitter


Strul i Staden

Tjoho!
Kom just hem från Annika. Vi har varit i stan och virrat runt. Först åkte vi till odenplan för att kolla in i några antikaffärer. Jag köpte ett par skor (lägger upp en bild sen) och Anka käpte en fin väska. Sen åkte vi vidare mot slussen och det tog sin tid eftersom vi hoppade på fel tunnelbana. När vi kom fram kollade vi in på Monki och Belle men där hittade vi inget. Vi åkte vidare mot Espresso hous och självklart missar vi våran station, så vi får åka tillbaks. När vi kommer till stationen så går vi upp till fel gata så det blev värsta omvägen.
När vi äntligen kommer fram så är det världens längsta kö och inga utomhusplatser fanns det heller. Då börjar det självklart regna, men det var ju tur för oss för då fick vi platser inomhus.
På vägen hem plockade vi varsin bucket med blommor. Min var jättefin och Annikas var jätte ful och rutten =) Hihi
Men nu ska jag göra mig i ordning för snart ska jag möta upp Anka igen så ska vi äta i täbban. Jag tror det blir sushi för min del. Sedan blir det utgång =)
Ha en mysig kväll och njut av solen för i morgon kommer regnet tillbaks! PUSS

Sommardag


image76
Kate Moss

Vackra väder

Gud så underbart väder det är!
Vi fick sluta efter nationella provet så jag har suttit i solen i typ en halvtimme och pluggat, har redan blivit neger på magen. Nu var jag tvungen att gå in ett tag för det var för varmt ute. Äntligen sommar! =D
Ska ut och pressa lite till ha en strålande dag!


Good morning sunshine

God morgon!
Idag bestämde jag mig för att ta sovmorgon, börjar egentligen 08.10 men jag var alldeles för trött i morse plus att jag skulle lämna min bror på dagis. Sen fick jag lite tid att öva till matteprovet. Min dag kommer nog mest bestå av plugg faktist i och med att vi har biologiprov i morgon. Aja nu ska jag gå ut och äta frukost i solen. Ha de bra!


Vidare :)

Hej!
borde egentligen gå och lägga mig nu eftersom jag ALDRIG kommer upp ur sängen på mornarna. Så det blir ett kort inlägg.
Jag gick vidare på sune audition med sången så några timmar därpå fick jag gå upp på scenen tillsammans med massa andra och göra danstestet. Ifall man går vidare på dansen får man veta det senast den 9e maj. Läskigt!
Usch i morgon har jag matte nationella. Har inte kunnat plugga något eftersom jag inte var hemma förns kl 22 i kväll. Men nu måste jag gå och lägga mig, måste gå upp tidigt för att lämna min lillebror på dagis väldigt tidigt.
God natt på er!


Nicole richi

Härlig sommarbild på Nicole

image74

Grill

Hej på er. Sitter nu och pluggar biologi. Är jätte stolt eftersom att jag började plugga redan i går fast provet inte är förens på fredag. Det har inte varit speciellt jobbigt att plugga i dag för direkt när jag kom hem från skolan så satte jag mig ute i det vackra vädret och pluggade. Så hade jag gjort mig en islatte till det. Senare satte vi på grillen och grillade kyckling till middag. En promenad med två kompisar har jag också hunnit med.

I morgon ska jag ju på audition och kommer därför missa Fame som vi ska kolla på med skolan. Men som tur är har jag ju redan sett den även om det inte skulle sitta helt fel att se den en gång till, men men. Nu ska jag plugga vidare och sedan ta ett varmt bad. Puss på er

Klänningar

Klänningar från Gina tricot.

image73

Tagen av min underbara, inte alls suddiga kamera =)

Sol igen =D

Hej alla glada människor! Har just ätit kladdkaka som jag och min syster gjorde när vi kom hem från skolan. Medan kakan stod i ugnen var vi ute på en liten promenad. Och nu ska jag hem till Annika som åker till Danmark i morgon. Kommer inte träffa henne mer än en timme men bättre än ingenting tycker vi.
Jag har även köpt två nya klänningar som jag ska lägga upp bilder på. Men nu ska jag springa ut till bussen. Ha det bra!

Dagen outfit
image72

Jacka/kofta H&M
Fodral american apparel
Sjal vet ej
ben H&M
skor H&M

Helgen

Godkväll! Har inte skrivit på länge men ska kortfatta mig lite om helgen. Igår var jag och kollade på musikalen Fame i tibble. Min kära syster var med på några få dansnummer. Alla var otroligt duktiga. Längtar tills jag står där på scenen, om jag nu ska börja tibble. Efter fame åkte jag hem och sov. 
Idag har jag varit i täby centrum med min syster och hennes pojkvän, vi satte oss ute med varsin glass oh njöt av det underbara vädret.  Efter det blev det dans i två timmar. Och nu kom jag precis hem från rösjön. Satt där med lite vänner framför en brasa, riktigt mysigt faktist.
Jag har också blivit kallad till en audition som rollen Anna i musikalen Sune. Så på onsdag ska jag till göta lejon och sjunga. Går jag vidare blir det även dans. Så nu ska jag tänka ut en passande låt som jag kan söka med.
Nu är jag så trött att jag nästan somnar på dataskärmen. Sov sött gott folk. Puss på er.


Sol =)

Hello.
Vilken härlig dag! underbart väder hela dagen och solen är fortfarande uppe =)
Jag har spenderat min eftermiddag i stan med två tjejkompisar. Vi köpte med oss fika och satte oss i hummlegården och njöt av det fina vädret. Solat har vi också hunnit göra, så lite färg har man fått.
Ikväll tänkte vi hitta på något kul får väl hoppas på att det inte är dött bara.
Men nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Ha det bra puss!

Lite fina sommarbikinis från Victoria´s secret 
image69image70image71

Konsert

Hej! Ska strax iväg in till stan. Vi ska ha konsert i kväll. Eftersom att jag går i musikklass så har vi en del konserter just nu. Därför slutade vi tidigt i dag. vi hade nationella prov i engelska sen fick vi gå hem. Då gjorde jag varm oboy till mig själv och la mig framför TVn. Oj nu kommer bussen strax. Ha en trevlig dag!

 Här har vi min choklad  =)
image64

Pink lips

image63

Måndag

Hej! Sitter här och försöker fixa min bakgrund men det går inte så bra. Jag har aldrig förstått mig på det där med koder. Egentligen borde jag göra min filmanalys nu men jag tänkte skriva ett kort inlägg först.
Min dag har varit helt ok, har haft grymt ont i ryggen och nacken. Jag vet inte riktigt varför men jag tror jag är väldigt spänd. Nu måste jag verkligen plugga. Kanske skriver mer sen. puss!


Söndag

Söndagar är alltid lika sega. Men det är nog för att man har haft så roligt på helgerna. Så idag blir det nog bara slappdag. Kolla på TV och bara ta det lungt. Får se om jag kanske orkar åka och träna en snabbis, men det lär ju inte bli av. Har en film som heter Pianisten som jag måste se och göra en filmanalysering om, den ska vara inlämmnad imorgon så då har jag ju något att titta på i allafall.
Äckligt väder är det ute också, usch vad jag hatar regn. Nu ska jag lägga mig i soffan. puss!


FREDAG!

Äntligen fredag! =D
Nu sitter jag här hemma och vi har gäster. Snart blir det middag sen ska jag vidare till Rebecca med Annika. Efter det blir det utgång. Tidigare i dag var jag i stan med lite kompisar och fikade. Oj nu är maten klar.
Tjingeling plingeding!

Söt bikini till sommaren. Från H&M I think
image60


Hello abercrombie!

image59
Penn Badgley från Gossip girl

Segdag

Hej på er. Just nu är jag barnvakt åt min lillebror. Ganska jobbigt med tanke på att jag måste plugga och har väldigt ont i magen på samma gång. Men det ska nog fixa sig på något vis... Skönt att det snart är helg i allafall. Så man kan få ta det lite lungt för en gång skull. Den här veckan har gått otroligt långsamt känns det som, så helg ska bli skönt även om jag inte har några planer ännu.
Nu ska jag ägna mig åt mina läxor. Ha det bra tralala


Plugg

Hej!
Kom just hem från barnträningen och nu är jag helt utsvulten. Idag har jag massa plugg att göra. Vi ska kolla på en film och sen analysera om den, sen har vi förhör på andra världskriget på fredag som jag inte kan någonting om. Hurra! Men det positiva är att det är Lost på TV ikväll =) Natta ska förmodligen komma hit efter maten så jag kan få sällskap och samtidigt lite hjälp med pluggandet. Så nu är det väl bara att sätta igång med läxorna. Skriver kanske mer i kväll om jag får tid. Puss

Här är en finfin väska i från Forever21.com
image57

Shopping


H&M
image55

Zara
image56

Ursäkta det det dåliga ljuset, blir galen!

Glad dag

Hej svej!
Dagen har varit lång men rolig. Först gick jag i skolan till kl 16, efter det hade  jag kvartsamtal. Sen åkte jag och mamma till täby centrum och shoppade för det kände vi att vi behövde. Det enda negativa med den här dagen är att min nackspärr fortfarande inte har gått över, men det lär den ju göra snart. Nu ska jag ringa till Annika och fråga om hon vill gå en promenad med mig. Lägger upp en bild på det vi köpte sen. 
Och så här såg jag ut i dag.
 image50
Jacka,sjal och skor från H&M
T-shirt från Thailand
Jeans från weekday
Örhängen från cocoo.se
Mulberryväska som är mammas gamla


Söta klänningar

image48                image49

Blairs klänning

      Blair från Gossip girl passar bra i den här söta Marc Jacobs klänningen

image44

Skor

Här är ett par skor som jag köpte i går. Dom kommer från barnavdelningen på H&M.

image41

Nackspärr

Halloj. Kom nyss hem från en promenix med Annika. Ikväll ska jag bara vara hemma för jag har fått nackspärr, kan knappt röra på huvudet. Tidigare i dag var vi i stan för att shoppa och fika lite. Undnerbart med det fina vädret, men  i morgon ska det tydligen regna =( Imorgon bitti ska jag ha dansuppvisning men jag kommer inte kunna vara med eftersom jag inte kan röra på mitt huvud. Så jag får sitta barnvakt hela dagen i stället. Men nu ska jag dricka te och lägga mig i soffan för att kurera mig lite. Ha en trevlig kväll.


Ny klänning

Här är en söt klänning som jag köpte i går ifrån Zara. 
Lite svårt att se färgerna när min kamera är som den är..

 image40

Thailandkläder


Här är lite av de kläderna som min syster köpte i Bangkok. Det mesta är som sagt blommigt men det är ju trevligt!

image39

Dagens outfit

image37
image38

Jacka, sjal, linne skor och örhängen från H&M =P
kjol och väska från Thailand

Sommarkänslor

Hej hopp!
Har inte kunnat skriva på ett tag på grund av att blogg.se har varit nedstängd eller nåt. 
Den här dagen har iallafall varit en härlig dag bara för det underbara vädret. Jag hoppas det håller i sig tills sommaren. Det var ju faktist på tiden med tanke på att det snöade typ senast förra veckan. Skönt att man äntligen kan sätta på sig lite fina sommarkläder och kanske bli en aning brun =)
Nu ska jag gå upp och kolla ut vad jag ska ta på mig i morgon, blir väl antagligen något av kläderna min syster köpte i Bangkok d.v.s bara en massa blommiga sommar kläder =D
Ha de bra puss och kram!

RSS 2.0