Lördag

Tjenamors.
Har inte skrivit på ett bra tag nu. Men dagarna som har gått har varit superbra. Jag har hittat på en massa olika saker, tillexempel i går så var jag och Annika på picknick. Vi hade bakat en kladdkaka som vi tog med oss ut på ängen. Det blev riktigt mysigt men en aning kalt, man kanske borde vänta tills det blir varmare innan man gör om det. Men det var mysigt.
Idag har jag inte gjort så mycket mest tagit det lungt och käkat donken hihi. Ikväll ska vi nog in till stan och fika och bara ta det lungt om inget annat skoj dyker upp.
Ha en trevligt kväll.

image36

Så fin blev våran kladdkaka =)


god morgon

Godmorgon på er. Vaknade just av något klickande ljud som kom i från TVn. Jag somville sova ut riktigt länge i dag, men icke. Nu har min mamma och syster kommit hem i från Bangkok. Dom har tydligen shoppat jätte mycket så snart när min syster kommer hem ska jag få se vad det blir. Spänande hihi. Men nu kommer mamma hem med nyköpt frukost =) skriver mer sen
puss

7 rosa favoriter

image34

1. Body splash från Victoria´s secret. Gör huden mjuk och luktar hur gott som helst. Den finns även i andra smaker men just den här Blossoming romance är min favorit. Den luktar viol, vanilj och
2. Flowerbomb parfymen från Victor and Rolf luktar som en blandning av cola vanilj och rosor tycker jag.
3. Läppbalsam från Rosebud är det bästa läppbalsamet man kan ha. Den gör läpparna mjuka och fuktiga. Finns också i andra smaker men den här luktar godast tycker jag.
4. Hand och hudkräm från Victoria´s secret luktar jätte gott, en blandning av choklad, cola och vanilj.
5. Platt spray från Lee Stafford gör håret plattare. Jag brukar spraya på det i håret innan jag plattar det för att det ska gå snabbare att platta, sen sprayer jag i lite efter för att håret ska hålla sig platt längre. Luktar sjukt gott.
6. Läppglans från Victoria´s secret. Blir jätte fint på och är väldigt kletigt vilket gör att det sitter på länge. Just den här smaken har jag inte prövat men de andra luktar jätte gott.
7. Body lotion från The body shop. Har aldrig prövat men den ser bra ut. Härligt att själva krämen är rosa.

veckans låt

Make love in this club - Usher och Young Jeezy
Åh vad glad jag blir när jag hör den. Det gör nästan ont för att låten är så grymt bra haha =)

Step up

Tjenamors! Idag har jag varit hemma och slappat hela dagen. Har inte haft något annat alternativ eftersom jag har varit barnvakt åt min bror hela dagen. Men i början fick jag i allafall sällskap av Annika. Vi tittade på Step up 2. Den var hur bra som helst. Jag trode inte att den skulle va lika bra som ettan men de va den, om inte ännu bättre. Nu kom jag precis hem från Juliana, Annika och Carro var också där. Vi tittade på film och tog det bara lungt. Härligt med lov när man kan slappa så mycket. =) Nu ska jag krypa ner i min varma säng. Godnatt!

Step up 1


Step up 2


Söta Ashley olsen



image30

Sööndag

Hello!
Idag var jag i täbban men Annika och jag hittade jätte mycket fina kläder men jag har tyvärr inga pengar kvar. Jag ska nog börja jobba känner jag. Klarar mig inte på de lilla jag får i månaden. Min syrra jobbar på Mc donalds och trivs bra där så jag ska nog skicka in ett cv så jag kanske också kan få jobb där.
Ikväll ska jag och Annika ha lite myskväll (om det inte händer något annatr skoj) vi tänkte eller Annika tänkte att jag ska baka en kaka åt oss som vi kan trycka i oss framför våra tre filmer som vi köpt, Smala sussi, Hundtricket och Step up 2. Men nu ska jag gå ner och äta lax. Min mage skriker, som min lillebror brukar säga. =)
puss och kram

Tråkdag

Fy vilken tråkig dag det här har varit. Alla min kompisar är på påskmiddag men inte jag, jag sitter hemma och är totalt rastlös. För en timme sen åkte min syster och min mamma till Bangkok. Min mamma som är flygvärdinna åker dit på stopp och då får min syster följa med så hon kan shoppa till oss =) Aja nu ska jag väl försöka hitta på något och göra kanske åker in till mormors lägenhet och deppar lite där =P Ha en bra dag i allafall!

Chris Brown är i allafall jäklit snygg =)

Långfredag

Hej!
Jag stter här och fixar mina naglar vilket erkligen behövs. Ska snart gå ner och göra lite latte åt mig mamma och min syster så ska vi fika lite. Efter det ska jag och Annika åka in till stan för att sova över i min mormors lägenhet i natt. Hon är på landet så vi får bo där i helgen om vi vill. =) Men nu suger de i magen på mig. Ha en bra dag! puss

Gårdagens outfit

image29
Blå klänning/t-shirt från Monki, svart kofta från Vila, skor från Din sko.


Misslyckad shopping

Hej på er. Idag har jag varit inne i stan med Annika. Vi åkte direkt till slussen för att kolla runt lite i affärerna. Först hittade jag ett par pumps som är ursöta. Jag har velat ha dom jätte länge och nu kostade dom bara 98 kr! Men då visar de sig att jag inte har några pengar. Det var också sista paret och självklart köper en ful äcklig tant mina skor i stället. Men vi gick vidare till Monki och då tänkte jag att jag kunde shoppa lite eftersom att jag har en presentcheck där. Och dum som jag är har jag glömt checken i skåpet i skolan där den kommer att ligga resten av påsklovet. Hurra! Inte mycket shopping för min del.
Sen hittade jag också ett par keds skor på H&Ms barnavdelning. Dom kostade också bara 98 kr men dom va fösrstås en storlek för små. Storleken var 32 och jag kunde få i min fot i dom, helt sjukt!
Men mina kära mor tyckte synd om mig så hon köpte ett par söta ljusrosa underkläder i från H&M till mig. =)
Nu ska jag käka chicken satay som är min favoritmat =)
Ha de bra

Olsen

Här har vi då Ashley Olsen i ett par ascoola skor! 

image23image25

Eller vad tycker ni? =)

Söt klänning

Halloj
Kom just hem ifrån dansen. Är helt slut! snart ska jag få i mig lite mat också fast jag inte alls är hungrig. Efter maten måste jag plugga till ett historiaprov som jag har i morgon. Nu är maten klar!

Här är en URSÖT klänning som jag har hittat! Är helt kär i den.
                   image19

pussar & kramar

pluggiplugg

Hellu!
Har försökt plugga lite nu eftersom vi har fysikförhör i morgon. Plus att jag ska sjunga och spela teater på Tibble efter skolan. Jag var där i dag och gjorde danstestet det gick bra så nu får jag ge gärnet på sången och teatern. I dag har jag suttit barnvakt åt min jobbiga lillebror, men som tur va kom Annika hit och höll mig sällskap.
Men nu ska jag gå och natta lilla Elliot sen ska jag försöka plugga lite också (om jag hinner). kram på er!

Här kommer ännu en snygging

image18
Jessica Alba

Eva Longoria

Jag älskar den här bilden på Eva Longoria!

image17

Trött...

Hej på er!
Nu är jag lite lättad eftersom att kulturamas intagningsprov är över. Det gick bra på dansen sången och teatern fast jag tappade bort mig lite i manuset =P Nu är det bara Tibble kvar då. Och eftersom att det är där jag förmodligen vill gå så är det bäst att göra bra  ifrån sig. Men nu ska jag ta en paus ifrån allt tänkande kring intagningarna, och
snart börjar lost! =D hoppas jag håller mig vaken till dess bara, jag somnade just i soffan men mormor ringde och väkte mig. Man är ju inte världens piggaste när man sovit 5 timmar på en natt. Men lost får man ju inte missa! =D
Ha de bra!  pussar & kramar

Nervös

Tjoho!
jag är sjukt nervös i morogn har jag intagning på kulturama hela dagen. Skönt att jag slipper skola i för sig. Men jag har inte riktigt bestämt mig än för min valfria låt, men det står emellan Färger i en vind från pochahontas, En helt ny värld från Aladin eller Take me for what I am från Rent. Sen är den obligatoriska låten let it be. Plus dans och teater testet. Usch vad stressad jag är. Tessan och Annika har just varit här och lyssnat på mig, innan det tittade vi på våran favorit serie Gossip girl. Hur bra som helst! längtar redan tills nästa tisdag =P
Men nu ska jag försöka sova, ska ju upp 06.00 i morgon så lite sömn måste jag få innan dess. Sov gott på er!
Xo xo gossip girl hihi =D


Vill ha!

 

Skorna kommer från monki.

Åre

Här är en av bilderna från Åre =)

image16
Anna, Annika, jag och Natalie

Intagning på Danderyd

Nu har jag haft mitt första intagningsprov. Jag va så himlans nervös, men de gick bra ändå fast jag tappade bort mig lite i en av låtarna, men de gjorde inte så mycket. Så nu är det bara att hoppas på det bästa =) Fick lite sång tips ja kan tänka på till dom andra intagningarna också.
Nu ska jag i allafall försöka gå och lägga mig snart så jag orkar gå upp i morgon. Godnatt på er


Mys söndag

Hello!
Kom nyss hem från Annika. vi skulle kolla på leagally blond som gick på 5an men den va så dålig så vi satte oss vid datorn i stället och kollade på gamla bilder och ritade på paint =P Idag har jag dansat i 2 och en halv timme. Skit jobbigt men kul. Innan det var jag i täby centrum och fikade på Espresso house med min mamma och syster. Det va mysigt, inte ofta vi är tillsammans bara vi tre. Är ganska svårt i och med att jag har en lillebror som är 4 snart som någon måste ta hand om, men i dag var han på kalas så vi fick en liten stund för oss själva. När vi hade fikat kollade vi in på Gina tricot och hittade ett fint linne som vi fick av vår kära mor.
Men nu måste jag öva på mina låtar som jag ska söka in med i morgon till danderyd. Är lite nervös faktist.
pussar & kramar
                                                       image118

Fredag!

Tjolahopp!
sitter här i pyamas vilket jag inte borde göra eftersom att jag strax ska ut. Vi ska åka några tjejer hem till Natalie sen ska vi ut och partaja =) Är inte så taggad just nu, har nämligen legat framför one tree hill två timmar så jag är rätt trött. Inte vet jag vad ja ska ha på mig heller. Så nu får jag ta och göra någon nytta känner jag. Ha de bra!
pussar & kramar

Här kommer en snygg bild på Olsen tvillingarna!
image15

Onsdag

Hej på er!
Har precis kollat på lost som är en av mina favorit serier. Nu har jag inte sett de två senaste avsnitten så det är lite svårt att hänga med, men det är ändå lika spännande som vanligt.
Tidigare i dag var jag och tränade mina smågymnaster tillsammans med Natta. Det vart lite strul när vi kom dit, så första halvtimmen fick vi sitta i ett hörn och vänta på att hallen skulle bli ledig eftersom att det hade blivit en dubbelbokning med oss och fritis. När vi sen skulle springa till bussen så missade vi den pågrund av att alla föräldrar skulle ställa en massa frågor.
Men när jag äntligen kom hem efter allt strul. Så hade pappa lagat en god middag till vår familj. Fläskfilé med röschti och en god sallad. Så det var skönt att komma hem =)
Men nu ska jag sova. God natt!

Här kommer en bild på lost!


Victoria´s secret girls

image12    image13    
  
  
                                                                  
                                                                     Victoria secret fashion show
                               

Rosebud

image11
Rosebud är ett tips för er som har torra läppar eller bara gillar att ha något fuktigt på läpparna. Det finns i massa olika smaker också. Jag har faktist alla och jag älskar dom. Den här sorten är min favorit luktar gott och har en härlig färg.

Sångtips?

Hejsan hoppsan!
Jag är så himlans nevös inför mina insökningprov har fortfarande inte bestämt mig för alla låtar som jag ska sjunga. Så om någon har bra låt tips så säg jätte gärna till! Snart måste jag ju veta eftersom att jag behöver lite tid att öva på dom också.


Långa måndag

Tjenamors!

Kom precis hem från Natalie. Vi har varit och tränat på friskis sen powerwalkade vi hem till henne och drack te tillsamans med våran kära vän Antonia. Så nu känner jag mig duktig. Det var på tiden att jag tränade har inte använt mitt gymkort specielt mycket om jag ska erkänna. Men jag ska försöka bättra på det!
Får väl se hur det kommer funka =)
Nu ska jag duscha, sen ska jag öva på mina låtar till alla intagningsprov till gymnasierna som jag ska söka till. Eftersom att jag bara ska söka massa musik och musikal linjer så är det en hel del låtar och teatertexter som ska sitta. Sökningarna är nästa vecka och jag har lixom inte kommit på några valfria låtar än, så jag måste lägga på ett kol nu.
Ha de bra!

pussar & kramar


Snygg vardags outfit

image10

Hemma

Hej på er!
Mitt lov har varit underbart. Synd bara att det inte var lika bra att komma hem eftersom att det regnar och är grått utomhus. Som jag har sagt tidigare så spenderade jag mitt lov uppe i Åre med massa tjejkopmpisar. Även om jag inte är någon höjdare på skidor så har vi haft jätte roligt. Ska lägga up lite bilder sen.
I bilen på väg dit så tittade vi på massa filmer och den här var min favorit. Den var både rolig och romantisk precis som jag gillar! Perfekt film att titta på en fredag kväll om man bara vill ta de lugnt. =)

                               image9

favoritsmycken

image5           image6
Örhängen från cocoo.se                                                    Armband från kyssjohanna.se
image7image8
        Armband från kyssjohanna.se                                    Armband från cocoo.se



 
                                        


RSS 2.0