Sportlov snart!

Jippi! Snart är de sportlov och då åker jag till åre!!! =) Jag har inte börjat packa och vi åker på lördag morgon så jag ska nog börja med det nu. Jag ska åka dit med Annikas familj, Anna ska också med =) Synd bara att jag inte är någon höjdare på skidor men de ska nog gå bra fast jag är ju lite nervis.
Men nu ska jag packa lite.

pussar & kramar


                           Åre ser i allafall väldigt frästande ut!

Beyonce

Beyonce är min stora idol. Hon har allt! Grym på att sjunga, dansar som en gud, bra skådespelerska och är sjukt snygg! I love her!


image4
                         Här va hon jävligt snygg!

måndag

Idag har jag varit sjukt trött men ändå så har dagen gått snabbt. När jag kom till skolan hade vi vollybolltunering, de gick inte så bra (vi kom näst sist). Men de va kul ändå =) Efter skolan träffade jag Annika vi satte oss ute i solen och fikade en snabbis de va väldigt mysigt, känns som att de snart börjar bli vår vilket är underbart tycker jag!
Efter de åkte jag hem och pluggade till mitt matteprov som jag har i morgon. Är så himla trött på skolan jut nu, så de är ju skönt att det snart är sportlov. Då åker jag till åre med Annika och Anna =) längtar!
Men nu ska jag ta mig en varm dusch sen ska jag sova.
Ha de bra!

pussar & kramar


Ashley

image2
Ashley Olsen är ju en snygg brutta!

Info om mig =)

Hej på er alla glada männiksor! =)

Mitt namn är Jamila och jag är 16 år gammal. Jag älskar att sjunga (går i täbymusikklasser). Min mamma är svensk och pappa är från marocko.
jag blev sugen på att skaffa blogg, jag går ofta in på andras bloggar och har nu blivit inspererad av dom.
Min blogg kommer handla om mode, lite kul om mig själv och självklart massa härliga bilder =)

pussar & kramar

Hemma dag

Hejsan!

I dag var jag hemma från skolan, var sjukt trött och kände mej lite småsjuk. Jag låg hemma och pluggade hela dagen till mitt kemiprov som vi har i morogn. Efter de långa pluggandet åkte jag till täby centrum och mötte min kära vän Natalie. Vi tränar små tjejer i gymnastik så vi åkte dit som vi alltid gör på onsdagar och satte i gång träningen.
Den här veckan har varit sjuk jobbig vi har haft två prov och har två kvar. Jag har gått och lagt mig alldeles för sent varje kväll. men snart är det helg och det ser jag fram emot =) På fredag är jag bjuden till min kompis Annikas tjejmiddag. Jag ska komma till henne tidigare så vi kan hjälpas åt att fixa i ordning allting innan alla kommer.
Men nu ska jag plugga lite så allting sitter tills i morgon.

pussar & kramar

RSS 2.0